INMO LOW COST
INMO LOW COST

Resum del nostres serveis

IMMOBILIÀRIA LOW COST LLORET, com agència immobiliària integral, ofereix un ampli ventall de serveis, des de la recerca de la propietat perfecta fins a les tasques de gestió administrativa posteriors a la signatura del contracte.

 

Els nostres principals serveis inclouen:

 

  • L'ajudem a trobar la millor habitatge tant per lloguer com per compra.
  • Corretatge: garantim uns serveis de corredoria i intermediació competents i d'alta qualitat, basats en un coneixement exhaustiu del mercat immobiliari de la zona i en l'àmplia experiència en aquest sector. L'ajudarem a trobar la propietat perfecta per a vostè.
  • Consultoria: li explicarem detalladament la situació actual del mercat i li oferirem consell i assessoria en totes les qüestions que se li plantegin com a propietari. Com a part dels nostres serveis integrals de consultoria i gestió, l'ajudarem a gestionar la propietat després de la signatura del contracte.
  • Finançament: dissenyarem un concepte de finançament adaptat a les seves necessitats. Els nostres serveis inclouen assessorament sobre les diferents fonts de finançament i referències per als nostres socis bancaris de confiança.
  • Documentació: ens encarregarem de la preparació i gestió de la documentació. D'aquesta manera podrà centrar-se en el que de veritat li importa. El nostre coneixement de les normatives locals i de la documentació necessària són la millor base per garantir la correcció legal de qualsevol acció que realitzi amb nosaltres.

 

Centrem els nostres esforços en proporcionar el millor servei al millor preu als nostres clients amb els serveis d’administració, compra-venda i lloguer d'immobles, valoracions, peritatges, cèdules d'habitabilitat, certificats d'estalvi energètic, assegurança, reformes i reparacions i tota mena de serveis relacionats amb el món immobiliari

 

Concerti una cita amb un dels nostres agents, l'informarem de tot el que necessita saber.

 

Location maison avec piscine

Lloret de mar

3 ch, piscine, 9 places

1.150€ la semaine

15C4L144UM

Lloret - Los Pinares

Vue sur Mer panoramique !

Grande maison moderne

!!! 320.000€ !!!

Google+
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© I.LL.S.Inmo-lowcost